Tel: +31 (0) 118 - 236071 info@defibsolutions.nl
Selecteer een pagina

U wilt uw AED vervangen?

Bij ons heeft u de beste en voordeligste keus in AED’s. FDA goedgekeurd, geen dure lease en zeer lage onderhoudskosten.

Eigenschappen:

7 jaar garantie, onderhoudsvrij, gratis draagtas, zowel koop als lease mogelijk

FDA / CE Keurmerk

De nieuwe Europese regels voor AED’s veranderd in mei 2021. Daarom is het belangrijk om nu al de juiste keus te maken voor de juiste AED. De ZOLL AED plus voldoet aan alle strenge regels van de FDA. AED’s met het FDA keurmerk zullen als eerste voldoen aan de nieuwe EU regelgevging.

Onderhoudsvrij

De ZOLL AED plus is een onderhoudsvrije AED. Elektroden en batterijen gaan 5 jaar mee en de AED controleert zichzelf. Mocht er iets in de zelftest naar voren komen wat niet goed is dan zal de AED dit kenbaar maken door de statusindicator aan de voorzijde van de AED en hij zal gaan piepen.

Offerte aanvraag

Wilt u meer informatie over de ZOLL AED Plus en de mogelijkheid om deze te huren, leasen of te kopen? Wij voorien u graag van alle informatie over de AED samen met een passende offerte.

Klik op de link hieronder, stuur ons een mail en wij nemen contact met u op.

Bekijk de ZOLL AED plus

U overweegt om een AED aan te schaffen of uw huidige AED te vervangen?

De ZOLL AED Plus is dé AED voor de toekomst. De AED voldoet aan alle huidige regelgevingen, zoals de CE, FDA en de Europese en Nederlandse reanimatieraad. Met de Realtime Feedabck is deze AED zijn tijd ver vooruit. 

Wilt u een offerte ontvangen voor de aanschaf van deze AED? Ook lease behoort bij ons tot de mogelijkheden. Naast de AED hebben wij diverse ophangsystemen voor zowel binnen als buiten. In combinatie met de AED ontvangt u 20% korting op een ophangsysteem zoals een beugel of wandkast. 

Vraag een offerte aan ons voor koop of lease via ons mailadres:  info@defibsolutions.nl

Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u van het beste advies voor uw situatie.

Heeft u een oude AED in te ruilen? Geef ons het merk, type en aankoopjaar door en wij doen een goed voorstel.

De ZOLL AED Plus is dé betaalbare AED die voldoet aan alle regels en aanwijzigen van de Europese Reanimatieraad. Met een garantie van 7 jaar, groot display en de duidelijke instructies (audio en visueel) is deze AED een juiste keuze.

Deze AED is onderhoudsvrij, elektroden en batterijen gaan 5 jaar mee en is daarmee de goedkoopste in de onderhoudskosten.

Vanwege de realtime feedback is de kans op overleven nog groter. De AED meet de snelheid en diepte van de hartmassages en geeft hierop feedback. Uit onderzoek is gebleken dat hierdoor de hulpverlener betere hartmassages geeft. 

7 jaar garantie

Groot display

FDA / CE Keurmerk

Realtime Feedback

Geen onderhoud nodig

  

 

Heeft u al een AED? Dat is erg goed! 
Hangt deze buiten en is deze aangemeld bij HartslagNu? Als AED’s 24 uur per dag bereikbaar zijn en meegaan in een reanimatiemelding op de 112 meldkamer redden we meer levens.

Bent u benieuwd of uw AED nog voldoet aan de richtlijnen en de CE regelgeving? Vraag het ons. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de AED business en zijn volledig op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.

info@defibsolutions.nl 

Wij hebben de AED Plus al 6 jaar bij ons hangen en 1 keer succesvol gebruikt. Door de feedback van de AED werd ik echt ondersteund in de handelingen. Het gaf mij het vertrouwen dat ik het goed deed.

Wim de Vlieger – Nijmegen

2 Jaar geleden hebben wij onze oude AED vervangen door een ZOLL AED Plus. Onze onderhoudskosten zijn met 90% gedaald met deze AED. Nog niet gebruikt gelukkig.

Brenda van Dijk – Amsterdam

Wij hebben gekozen voor betrouwbaarheid. De ZOLL AED Plus controleert zichzelf en gaat nooit in storing. Niet alleen lage aanschafkosten, ook de onderhoudskosten zijn super laag. Aanrader!

Martijn – Valkenburg

Met de gratis tas, AED Safeset en elektroden & batterijen die 5 jaar meegaan is deze AED compleet voor een zeer goede prijs / kwaliteits verhouding.

W. Jansma – Heerenveen