Tel: +31 (0) 118 - 236071 info@defibsolutions.nl
Selecteer een pagina

ZOLL AED’s

Realtime Feedback op iedere AED van ZOLL. De AED’s die nog meer levens redden

AED Producten

Naast het aanbieden van AED’s hebben wij ook alle verkrijgbare accessoires voor de meest gangbare merken AED’s. Elektroden en batterijen maar ook draagtassen, wandkasten voor binnen en buiten gebruik.

Bekijk onze webshop!

AED Onderhoud

Is uw AED nog wel inzetbaar, zijn de elektroden niet al over de verloopdatum?
Controleert u de AED met enige regelmaat?
Het onderhoud op uw AED is niet moeilijk, maar is wel erg belangrijk. Bekijk onze oplossingen.
Meer informatie

 

AED Training

Een AED / Reanimatietraining is onmisbaar bij het gebruik van een AED. Uiteraard verteld de AED wat u moet doen, maar u moet wel weten wat de AED bedoelt en getraind zijn.
In heel Nederland worden AED/ Reanimatietrainingen gegeven.
Bekijk hier de mogelijkheden.

DefibSolutions

DefibSolutions is ontstaan vanuit de AED/ Reanimatietrainingen. Wij hebben een groot assortiment in AED’s, vervangende elektroden en batterijen. Daarnaast hebben wij alle gerelateerde artikelen zoals reanimatiepoppen, AED Trainers, AED wandkasten zowel voor binnen als buitengebruik.

Wie zit er achter DefibSolutions?

Albert Dijkstra is de eigenaar van DefibSolutions. Albert heeft een jarenlange ervaring binnen de professionele hulpverlening binnen de Brandweer, maar ook is hij al meer dan 30 jaar verantwoordelijk voor de veiligheid op een deel van het Zeeuwse strand. Sinds 2003 geeft Albert diverse veiligheidstrainingen zoals BHV, Reanimatie, AED en Eerste Hulp.

Kortom Albert weet waar hij over praat en kan u als de beste informeren en adviseren als het gaat om opleidingen en trainingen. Daarnaast kan hij met zijn praktijk kennis u de juiste AED adviseren.

Onze aanpak

Wij bieden een totaalconcept als het gaat om AED’s en reanimeren. Wij focussen ons niet alleen op de verkoop van AED’s. Er is meer dan alleen de aanschaf van een AED, hij moet gedurende de levensduur het altijd doen als dat nodig is. Daarnaast is het van levensbelang dat iemand ook weet hoe hij met de AED moet werken. Binnen ons totaalpakket zijn dit de drie belangrijkste pijlers:

Voor de AED producten hebben wij een webshop met alle artikelen en prijzen. Bestellen is makkelijk, maar daarnaast kunt u ook terugvallen op onze klantenservice. Wij helpen u graag.

Het AED onderhoud kunt u natuurlijk zelf doen. De meeste AED’s hebben een automatische zelftest. Indien de AED tijdens de zelftest iets opmerkt zal hij dit aangeven. Vaak een rood lampje of kruis in combinatie met een piep iedere 15 seconden. Uiteraard kunt u het onderhoud ook uitbesteden. Wij hebben diverse AED onderhoudspakketten om u te ontzorgen.

Op veel locaties kunt u AED/ Reanimatie trainingen volgen. Wij hebben verschillende professionele organisaties voor u op een rijtje gezet. Wij vinden deze reanimatietrainingen net zo belangrijk als de aanschaf van de AED zelf.

Wist u dat de meeste zorgverzekeraars een AED/ Reanimatietraining vergoeden zonder dat dit van uw eigen risico afgaat? Vaak is deze training voor u dus gratis!

Hoogwaardige Reanimatie

In Nederland krijgen iedere week 300 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Dat zijn ruim 40 mensen per dag, oftewel een goed gevulde stadsbus per dag!

Het is belangrijk om een goede hartmassage en beademing toe te passen. Daarnaast is het gebruik van een AED van levensbelang. Iedere AED verteld u precies wat u moet gaan doen om de hulpverlening te starten. Indien het slachtoffer een “schokbaar” ritme heeft dan zal de AED een schok gaan geven aan het slachtoffer.
Er zijn ook slachtoffers die geen schokbaar ritme hebben maar wel hartmassage en beademing nodig hebben. Er moet immers zoveel mogelijk bloed naar de vitale organen worden rondgepompt.

ZOLL Medical uit de USA heeft in haar AED’s een ondersteuning geplaatst die u ook in die situatie helpt. De AED meet de reanimatie- snelheid en diepte en zal hierop haar feedback geven. Zo zal de AED aangeven “DRUK HARDER” of “GOEDE HARTMASSAGE”. Op deze manier zal de effectiviteit van de reanimatie sterk toenemen. De kans op overleven zal hierdoor alleen maar groter worden.

AED’s met “Realtime Feedback”:

Advies op maat

Wilt u advies op maat ontvangen over de aanschaf van een AED, het onderhoud op uw AED of AED/ Reanimatietrainingen? Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.

Contact

Onderwerp

11 + 15 =