Tel: +31 (0) 118 - 236071 info@defibsolutions.nl
Selecteer een pagina

Het onderhouden van een AED is van belang om de AED inzetbaar te houden. Een AED is ervoor gemaakt dat deze op ieder noodzakelijk moment inzetbaar is. Het onderhoud is dus wel degelijk belangrijk.
Maar dit kunt u makkelijk zelf doen.

De ZOLL AED Plus is een onderhoudsvrije AED. Dat wil zeggen er is geen onderhoudscontract voor nodig. Het onderhoud dat nodig is kunt u makkelijk zelf doen. De ZOLL AED Plus heeft een wekelijkse zelftest, middels de statusindicator kunt u zien of de laatste zelftest goed verlopen is. In de statusindicator kan een groen vinkje staan of een rood kruis.

Als het groene vinkje er staat dan is de zelftest goed verlopen en is de AED inzetbaar, mits de elektroden niet verlopen zijn. Indien er een rood kruisje staat dan is er tijdens de laatste zelftest iets aan het licht gekomen waardoor mogelijk de AED het niet doet.

AED Onderhoudscontracten gaan vaak niet om de werking van de AED, het is een soort van zekerheid dat de elektroden en batterijen op tijd worden vervangen. Daarnaast krijgt u bij een onderhoudscontract vaak extra service die niet standaard gegeven wordt. Zoals een gratis leen AED indien de AED in storing staat. Helpdesk voor diverse vragen.

Wij bieden geen onderhoudscontracten aan omdat de ZOLL AED Plus onderhouds vrij is. U krijgt als klant automatisch een mail met een korting als de elektroden en of de batterijen moeten worden vervangen. Daarnaast heeft u via ons de fabrieksgarantie op uw toestel.