Tel: +31 (0) 118 - 236071 info@defibsolutions.nl
Selecteer een pagina

CPR-D ELEKTRODEN

Vervang tijdig uw AED elektroden.

Is uw AED klaar voor gebruik?

Uit onderzoek is gebleken dat niet alle AED’s gereed zijn voor gebruik bij een reanimatie. Iedere AED heeft elektroden en batterijen. Deze onderdelen moet na verloop van tijd vervangen worden. Door de zelftest zal de batterij zijn capaciteit verliezen en moet binnen de voorgeschreven termijn vervangen worden. Iedere elektrode heeft een vervangingsdatum, om te voorkomen dat de elektroden uitdrogen moeten deze ook tijdig vervangen worden.

Uw AED inzet wordt vergoed

Wist u dat de elektroden na een inzet van de AED bij een reanimatie vergoed wordt door de lokale ambulancedienst? Om de drempel om een AED te gebruiken te verlagen is er in 2018 besloten om de elektroden vergoed te krijgen, ongeacht waar u de elektroden of AED heeft gekocht.
Voor meer informatie over hoe de vergoeding werkt kunt u meer informatie vinden op de website van de Hartstichting.

ZOLL Elektroden en batterijen vervangen

Het vervangen van de elektroden en batterijen van de ZOLL AED PLUS is simpel en kunt u makkelijk zelf doen. De elektroden zitten onder de groene klep. Deze elektroden zitten met een stekker in de AED. Trek de stekker er uit en plaats de nieuwe CPR-D Elektroden. De batterijen van de ZOLL AED Plus zitten aan de achterzijde van de AED. Met een muntje van 20 of 50 cent kunt u het klepje openmaken. Hier kunt u de 10 consumenten batterijen zien zitten en er uit halen. De nieuwe batterijen plaatst u op dezelfde manier. De AED zal aangeven: “Indien de batterijen nieuw zijn, drup dan op de knop”. Tussen de eerste rij met 4 batterijen de de 2de rij met 2 batterijen zit een zwart knopje. Deze knop wordt bedoelt om in te drukken. Bekijk onze uitleg met foto’s op onze online webshop

Wij zijn officieel distribiteur van Zoll International. Door de ondersteuning van Zoll kunnen wij u voorzien van het beste advies, de beste prijzen en korte levertijden. 

 

Wij verzenden gratis binnen de BeNeLux met UPS

Onze webshop

In onze webshop vindt u AED’s, reanimatiepoppen maar ook verbandtrommels, beademingsmaskers en andere veiligheidsproducten

Advies en ondersteuning

Vanwege onze praktijkervaring binnen de professionele hulpverlening kunnen wij u het juiste advies geven maar u ook helpen indien u een AED gebruikt heeft.

Niet goed = geld terug

Wij doen niet moeilijk als uw bestelde product toch niet de juiste keuze blijkt te zijn. U stuurt het product retour en wij geven uw geld terug.

reanimatietrainingen

Bent u op zoek naar een reanimatietraining? Bekijk ons aanbod van trainingen op een van onze locaties in Nederland.